Menu
A+ A A-

om-oss

Om oss

Oceanbryggeriet erbjuder sina kunder produkter av hög kvalitet. De är stilmässigt rena och något som den stora allmänheten till den genuina ölfantasten uppskattar.

Historia

Hösten 2007 satt grundarna av Oceanbryggeriet på samma sportpub och drack god öl. När det kom fram att vi hade en bryggare, en säljare och en ekonom i gänget växte idén fram om att starta ett bryggeri i Göteborg. Efter en del pappersarbete köpte vi ett bryggeriverk och byggde upp ett bryggeri i Lyckholms lokaler i Göteborg.

I mars 2017 var Oceanbryggeriets nya bryggeri klart på en tomt i Åby utanför Göteborg.

Vi har alltid och kommer alltid att skapa, brygga, tappa och köra ut vår öl själva från bryggeriet.

Idag finns vi i många städer och våra produkter går att beställas till alla Systembolag i landet.
Vi har vuxit från ett litet bryggeri som gick på halvfart till en större verksamhet med heltidsanställda och framtidplaner som innefattar att bli ett givet ölalternativet i Göteborg och att man ska kunna köpa vår öl oavsett var du än bor i Sverige.

Vårt bassortiment består idag av Glenn no 5, Pils, IPA, Västkust, Engelsk Pale ale, Amerikansk Pale Ale, Golden, Äppel Cider Arbetarporter och GöteborgsPorter. Vår populära Julöl säljs varje år i november och december i en mängd butiker och kan även beställas till hela landet. Från 2019 finn Ocean Julöl tillgägligt på alla systembolagsbutiker.

Oceanbryggeriet säljer även folköl till butiker runt om i Göteborg. Vi har alltid Ocean IPA Folköl och Ocean Mörk Lager Folköl men gör även Julöl Folköl och Sommar Guld Folköl samt Oktoberöl Folköl.

Vi har och tänker fortsätta att brygga säsongs och specialöl som Stout, Amber, Sommar IPA, Klippan Porter, Dark Mild, Amerikansk Mild, Golden Ale, WOW IPA, Sommal Ale, Arbetarporter, HonungsPorter, Vienna, Black, Bitter, Bock, Vit, Almedal, Barley Wine, SommarBärWit och Pilsner.

Adress

Oceanbryggeriet
Ragnar Thorngrens Gata 12
431 62 Mölndal

Telefon

031 - 40 96 00

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.